Accesso
Skip Navigation Links > Kreu
​​11119759_474928609332350.jpgZnj.​Florjana Koka
Kryetare e Bashkisë​​​​ Sarandë


Buletini Informativ


Previous
 • Njoftim Mbledhja e Keshillit Bashkiak 4 Gusht 2016

                                                                           Sarandë, më 01.08.2016

  N J O F T I M 

  ​Ditën e Enjte, datë  04.08.2016, ora 18:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit të Bashkisë, do të zhvillohet mbledhja jashtë radhe e Këshillit të Bashkisë, me  këtë,

  REND DITE :

  1.      Informacion nga Shoqëria Ujësjellës - Kanalizime Sh.a Sarandë për furnizimin me ujë të qytetit dhe Njësinë Administrative Ksamil.

   2.      Projekt-Vendime:

  Pёr ngritjen e komisionit kёshillimor,pёr dhёnien e titujve vendorё tё nderit.

  Pёr ngritjen e komisionit tё strehimit.

  • Pёr miratimin e rregullores dhe funksionimin e komisionit tё strehimit social.

  KRYETARE E KESHILLIT BASHKIAK

  TATIANA  ALIKAJ          ​

  Me shume
 • Njoftim Degjese Publike 2 Gusht 2016

  "Për dëgjesë Publike në kuadër të procesit të hartimit të Planit të Përgjithshëm Vendor"

   

  Në kuadër të procesit të hartimit të Planit të Përgjithshëm Vendor, Bashkia Sarandë njofton se do të organizojë dëgjesë publike, e cila do të zhvillohet ditën e Martë, më datë 02.08.2016, ora 18.30, në sallën e mbledhjeve (Kati I) pranë Bashkisë Sarandë.

  Në këtë takim do të diskutohet Vizioni Strategjik i Bashkisë Sarandë si pjesë të hartimit të planit të përgjithshëm vendor.

  Jeni të mirëpritur!

  Bashkia Sarandë

  Me shume
 • Njoftim Mbledhja e Keshillit Bashkiak 29 Korrik 2016

                                                                                        Sarandë, më 22.07.2016

  N J O F T I M 

  Ditën e Premte, datë  29.07.2016, ora 18:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit të Bashkisë, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit të Bashkisë me këtë,

   

  REND DITE :

   

     1.    Informacion nga Shoqëria Ujësjellës - Kanalizime Sh.a Sarandë për furnizimin me ujë

                të qytetit dhe Njësinë Administrative Ksamil.

        2.   Projekt-Vendime:

         -     Mbi dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën Korrik 2016.

  -     Mbi dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën Korrik 2016 (nga të ardhurat).

  -     Për dhënien me qera të thertores Metoq.

  -     Për miratimin e programit buxhetor vendor afatmesëm 2017-2019.

  -     Për transferimin në pronësi të Bashkisë Sarandë të objektit "Agjensia e Trajtimit të

        Kredive " .

  -     Për ndreqje të gabimit material në VKB Nr.4 datë 15.03.1996.

  -     Për ndreqje të gabimit material në VKB Nr.1 datë 28.08.1999.

  -     Për ndreqje të gabimit material në VKB Nr.1 datë 28.08.1999.

  -     Për ndreqje të gabimit material në VKB Nr.1 datë 28.08.1999.

  -     Për ndreqje të gabimit material në VKB Nr.1 datë 28.08.1999.

  -     Për ndreqje të gabimit material në VKB Nr.2 datë 28.08.1999.

  -     Për ndreqje të gabimit material në VKB Nr.2 datë 28.08.1999.

  -     Për ndreqje të gabimit material në VKB Nr.2 datë 28.08.1999.

  -     Për ndreqje të gabimit material në VKB Nr.1 datë 11.08.2000.

  • Projekt – propozim për tematikën e mbledhjeve të këshillit të bashkiak për periudhën Gusht 2016 - Dhjetor 2016.

         -     Për pjesmarrje në themelimin e shoqërisë aksionere "Konsorciumi për zhvillimin e    

               rajonit  Vlorë – Gjirokastër " Sh.a.

  3.   Relacion për realizimin e të ardhurave për periudhën 5- mujore të vitit 2016.

  4.   Të ndryshme.

  Shënim:

  • Komisioni i Çështjeve Juridike, Rendit dhe Emergjencave Civile, do të mblidhet ditën e enjte, datë 28.07.2016, në orën 10.00.
  • Komisioni i Urbanistikës dhe Territorit, do të mbidhet ditën e enjte, datë 28.07.2016, në orën 11.00
  • Komisioni i Ekonomisë dhe Financës, do të mblidhet ditën e enjte, datë 28.07.2016, në orën 13.00.

       

  KRYETARE E KESHILLIT BASHKIAK

  TATIANA  ALIKAJ      

  Me shume
 • Njoftim Degjese Publike 27 Korrik 2016

  NJOFTIM

  Ditën e mërkurë, më 27 Korrik 2016, ora 12.00, në sallën e konferencave të Hotel "Butrinti", nga Këshilli i Qarkut Vlorë, organizohet dëgjesë publike me rëndësi kapitale për zgjidhjen që pret Saranda. 
  Dëgjesa publike i kushtohet projektit të furnizimit me ujë nga burimet e Tatzatit.
  Ftohen të bëhen pjesë e kësaj dëgjese qytetarë, inxhinjerë e arkitektë, drejtues e ish-drejtues, njerëz të fushës dhe njohës e të interesuar për ta njohur këtë projekt.

  BASHKIA SARANDË​

  Me shume
 • Shoqeria Filarmonike e Korfuzit Performon ne Butrint

  Me shume

Eventet

<gusht 2016>
HënMarMërEnjPreShtDie
252628293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Se shpejti