REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA SARANDË

KABINETI

 

PROGRAMI I EVENTEVE

 

 

3   QERSHOR KSAMIL

 

 

  • Ora 15.00: Pritja dhe akomodimi i të ftuarve
  • Ora 17.30: Nisja për në Ksamil (12 km)
  • Ora 18.00-18.15: Jepet sinjali i nisjes së festimeve me fluturime të Deltaplaneve dhe aeronautike mbi ishujt e Ksamilit
  • Ora 18.30: Pritet shiriti i Panairit të Midhjes, te porta simbolike në zonën e Plazhit
  • Ora 18.35- 20.00: Vizita dhe shijim i recetave të gatimit
  • Ora 19.30: Të ftuarve të rëndësishëm u ofrohet një udhëtim me skafin turis-tik "Klea" në intinerarin Ksamil-Butrint e kthim ose përreth ishujve.
  • Ora 20.00-20.30: Konkurs për informacionin mbi midhjen (mes klasave të shkollës Ksamil)
  • Ora 20.30-22.30: Performanca të ndryshme artistike, me pjesëmarrjen e grupeve të Bashkive në jug të vendit, këngëtarë, valltarë, numra cirku, koreografi etj.
  • Ora 22.30: Darka për të ftuarit

 

 

4   QERSHOR SARANDE

 

  • Ora 10.30-10.35: Pritja e të ftuarve dhe autoriteteve nga Kryetarja e Bashkisë në pjesën e Pontilit pranë Farit të qytetit.
  • Ora 10.45: Nga Sheshi i Limanit lëshohen tollumbacet e eventit, me slloganin e sezonit "2016 Saranda 3D: Diell-Det-Dashuri" dhe "Live by the sun & love by the sea".
  • Ora 11.00-11.30: Në Sheshin e Limanit bëhet pritja e autobusëve me 300 turistë të huaj, të cilëve u jepet çertifikimi "Miq të Sarandës"
  • Ora 11.30-12.00: Vizitohet ekspozita e pikturës, e vendosur përbri Muzeut të Traditës, e ardhur enkas për eventin nga qyteti i Opatisë (Kroaci)
  • Ora 12.00: Koktejl nga Kryetarja e Bashkisë, zonja Koka për autoritetet më të larta, në bordin e skafit turistik "Klea"
  • Ora 12.00-12.30: Vozitje me skaf në Gjirin e Sarandës
  • Ora 12.30-13.00: Vizitohen pavionet e Panairit të sezonit "Verë 2016" përgjatë shetitores së Sarandës
  • Ora 14.00: Dreka për të ftuarit
  • Ora 20.30-23.00: Koncerti i madh festiv buzë shetitores së Sarandës
  • Ora 23.00: Darka për të ftuarit

 

BASHKIA SARANDE