Të nderuar miq,

Është në nderin dhe kënaqësinë time, t'ju ftoj për të qenë së bashku më 3 Qershor 2016, në Festën më tipike të Midhjes, që për herë të parë organizohet sivjet në Ksamil dhe më 4 Qershor 2016 në ceremoninë e celebrimit të sezonit turistik "Verë 2016" në Sarandë.

Ejani tek ne, të merrni Diell, Det dhe Dashuri!

 

Miqësisht

Florjana Koka

Kryetare  ​