Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Keshilli > Komisionet

Komisionet

I              Komisioni për çështjet Juridike, 

               Rendit dhe Mbrojtjes Civile                     Funksioni

1             MELINA XHOLLO                                       Kryetare

2             ANITA GUMENI                                          Zv/kryetare

3             MEHMET NELAJ                                         Anëtar

4              DHIMITRAQ  LAPA                                    Anëtar

5             KOZETA STATHA                                       Anëtar

6             ALBANA IMERAJ                                         Anëtar

7             FILIP XUXI                                                   Anëtar


II             Komisioni i Ekonomisëdhe Financës                                                                                                                      Funksioni

1             ARMAND HYSI                                            Kryetar

2             ARBEN V OGLI                                           Zv/kryetar

3             DHIMITRAQL APA                                       Anëtar

4              FATBARDHA  BESHIKU                             Anëtar

5             ANITA GUMENI                                           Anëtar

6              VIOLETA  TAHO                                         Anëtar

7             PËRPARIM FATAJ                                      Anëtar


III        Komisioni i Arsimit, Kulturës, 

           Sporteve dhe Shoqërisë  Civile                     Funksioni

1         ELENI BARKA                                                   Kryetar

2         HARIZ MËMA                                                    Zv/kryetar

3         ALBANA IMERAJ                                               Anëtar

4         URANI SHENDI                                                  Anëtar

5         BARJAM ALIDHIMA                                           Anëtar


IV        Komisioni i  Urbanistikës 

            dhe Territorit                                                    Funksioni

1         FERUZ BASHO                                                  Kryetar

2         BARJAM ALIDHIMA                                            Zv/kryetar

3         RUSTEM DUKA                                                  Anëtar

4         KOZATA STATHA                                               Anëtar

5         ARMAND HYSI                                                    Anëtar

6         QESKO ÇAKALLI                                                 Anëtar

7         URANI  SHENDI                                                   Anëtar


V         Komisioni i Shëndetësisë, 

            Mjedisit, Ushqimit                                             Funksioni

1     HASIME ÇIBUKU                                                      Kryetar

2         VENERA GURI                                                      Zv/kryetar

3         PANAJOT GUNARI                                                Anëtar

4         PËRPARIM AHMETI                                              Anëtar

5         VIOLETA TAHO                                                     Anëtar​​


VI        Komisioni i  Bujqësisë, Blegtorisë, 

           Peshkimit dhe Ujërave                                        Funksioni

1         QESKO ÇAKALLI                                                   Kryetar

2         FERUZ BASHO                                                      Zv/kryetar

3         LANDI HITO                                                            Anëtar

4         ZANA PIRRO                                                          Anëtar

5         ALQI BABI                                                               AnëtarVII      Komisioni i Turizmit, Tregtise 

          dhe Transportit                                                   Funksioni

1         FERASETE VELIU                                                Kryetar

2         PËRPARIM AHMETI                                             Zv/kryetar

3         RUSTEM DUKA                                                     ​Anëtar

4         MIHAL LAPA                                                          Anëtar

5         ARBEN VOGLI                                                       Anëtar


 

VIII     Komisioni për Shërbimet Publike,

          Strehimit dhe Çështjeve Sociale                         Funksioni

1         HARIZ MËMA                                                         Kryetar

2         FATBARDHA BESHIKU                                           Zv/kryetar

3         PANAJOT GUNARI                                                  Anëtar

4         LANDI HITO                                                             Anëtar

5         PËRPARIM FATAJ                                                   Anëtar


​KRYETARE E KËSHILLIT BASHKIAK

TATIANA ALIKAJ
​​

Eventet

<janar 2020>
HënMarMërEnjPreShtDie
30
31
e martë, dhjetor 31, 2019
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Se shpejti


Buletini Informativ