​​

kerkese

( 26.09.2017) -
Jemi i numur i konsiderushem banoresh qe jetojme ne rrugen e peste Rruga "Gjergj Arianiti".Kjo rruge megjithese kemi kerkuar me vite qe te kete nje komunikim me rruget e katert te qytetit akoma dhe sot tash 10 vjetesh nuk eshte vene uji ne zjarr megjithese projekti i shkalles eshte prane Bashkise. Ne keto kushte kur shkallaren per te zbritur nga rruga e pest e shikojme shume larg kerkojme nga ana e bashkise Te vendoset nje linje urbani qe te kap dhe rrugen e peste,ose linja e butritit ne vajtje dhe ne kthim te kaloj nga rruga e peste.Besoj se kjo kerkese minimaliste do te miret ne konsiderat nga ana e bashkise dhe nuk do te na konsideroj si qytetar te dores se dyte .Me respek nje grup banoresh te rruges se peste
0

0

Nuk ka pergjigje! Shtoni nje pergjigje te re
 
Emri *
Email *
Titulli *
Pershkrimi *

​​​