Lajme nga Saranda

**🌳 NJOFTIM PËR TRAJTIME KIMIKE 🌳**

**🌳 NJOFTIM PËR TRAJTIME KIMIKE 🌳**   Nga data 03.06.2024 deri më 11.06.2024, Sektori i Gjelbërimit, Bashkia Sarandë do të kryejë trajtimet kimike sezonale në pemët dekorative në qytet. 🌲   Trajtimet do të kryhen prej orës 24:00 deri në orën 05:00, me preparate të listës të miratuar nga Bashkimi Evropian. 🕛   Njoftohen qytetarët […]

“Arti për BE: Përfshirje, Diversitet, dhe Të Drejtat e Njeriut” – Konkurs-Ekspozitë në Sarandë 🎨🕊

Në kuadër të projektit Java e Europës 2024 🇪🇺, Bashkia Sarandë do të organizojë konkurs-ekspozitë 🎨 me punime me tematikë “BE për përfshirjen, diversitetin dhe të drejtat e njeriut” 🕊.   Ju ftojmë të merrni pjesë me krijimet dhe punimet tuaja 📷🎨, të cilat mund ti dorëzoni pranë drejtorive të shkollës ku studioni ose pranë […]

“Prefekti i Vlorës Drejt Prespektivës së Sezonit Turistik 2024: Bashkëpunimi Ndërinstitucional si Kusht për Suksesin”

Në praninë e Prefektit të qarkut Vlorë, z. Vangjel Tavo u zhvillua ditën e sotme takimi ndërinstitucional në kuadër të analizimit të ecurisë dhe prezantimit të planit të masave të ndërmarra për mbarëvajtjen e sezonit turistik 2024. Në takim u theksua se bashkëpunimi ndërinstitucional është i rëndësishëm për menaxhimin e turizmit dhe u kërkua angazhimi […]

“Zbulimi i Vizionit për Qendrën e Vizitorëve në Parkun Kombëtar të Butrintit: Një Rrëfim për Bashkëpunimin Kreativ dhe Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore”

Fondacioni për Menaxhimin e Butrintit shoqëruar nga ekipi i konsulentëve, Trashëgimia Kulturore pa Kufinj në bashkëpunim me Studion Kengo Kuma Architects & Associates, prezantuan Projektin e Qendrës së Vizitorëve të Parkut Kombëtar të Butrintit. Prezantimi u fokusua në fazën e deritanishme të koncept-idesë dhe dizajnit paraprak për një qendër me një qasje krejtësisht miqësore ndaj […]

Lexo gjithë Postimet

AlbaniaUSA